Het verhaal achter Storyteller Productions

Storyteller Productions werd in 2020 opgericht door Alexander. Zijn onuitputtelijke fascinatie voor beeld, licht en geluid, leed hem reeds op jonge leeftijd richting de audiovisuele wereld. Zijn kinderjaren begonnen immers reeds artistiek, waarom hij zich bezig hield met muziek componeren, teksten schrijven en acteren.

Begin 2019 volgde hij een filmopleiding aan het Cameracollege (Nederland), waar hij de kneepjes van het vak leerde van ’the best of the best’. En studeerde er met glans af. Na enkele verdere specialisaties in o.a. montage en beeldcorrecties, kreeg hij de kans om ervaring op te doen achter de schermen bij VTM, waar hij aan verschillende programma’s meewerkte als redacteur, camera operator en productie.

In 2020 besloot hij zijn eigen bedrijf op te richten, dit onder de naam Storyteller Productions. De naam verklaart gelijk wat zijn doel is als foto- en videograaf, namelijk verhalen vertellen. Elke opdracht is een nieuw verhaal… Een verhaal met een begin, midden en einde. Waar hopelijk nog een ‘sequel’ op volgt.

Cameraman achter de schermen

Alexander Van den Bogaert
Fotograaf, Videograaf, Editor

Onze waarden en normen

  • PersoonlijkheidWij proberen altijd zo duidelijk mogelijk te communiceren, en proberen elke opdracht zo persoonlijk mogelijk aan te pakken.
  • GedrevenheidWe zijn enorm gedreven in onze job, en hopelijk merk je dit ook op. Of het nu gaat om een kleinschalige opdracht of een langdurige samenwerking, we werken steeds met de nodige gedrevenheid en professionaliteit aan jouw aanvraag. We kijken er dan ook alvast naar uit om een eventuele samenwerking met jouw te mogen realiseren.
  • RespectWij nemen respect hoog in het vaandel, en dit van begin tot eind! Zo proberen we met de nodige voorafgaande communicatie jouw wensen zoveel mogelijk te respecteren waar en wanneer nodig. En doen er dan ook telkens alles aan om niemand in diskrediet te brengen of te beledigen.