Loading...
Contact2022-02-01T18:53:16+01:00

Wil je een aanvraag plaatsen of vrijblijvend informeren?

Zou je graag een fotoshoot inplannen, of een aanvraag plaatsen voor een videoproductie?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier
Bedankt voor je berichtje! We zullen je een reactie bezorgen binnen de 48u. Gelieve er rekening mee te houden dat onze reactie in je spam terecht kan komen, gelieve deze dus te controleren indien je na 48u nog geen reactie zou ontvangen hebben. Alvast bedankt!
Oeps... er liep helaas iets mis. Gelieve het contactformulier even na te kijken, en probeer hem nogmaals te verzenden. Indien dat niet werkt stuur ons dan even een mailtje: info@storytellerproductions.be Alvast Bedankt!
Volledige naam

* Verplicht veld

FAQ

Wat met privacy?2021-12-04T18:01:34+01:00

Iedereen is (in welke maten dan ook) gesteld op zijn privacy. Niemand komt graag onaangekondigd en onvoorbereid in beeld. Daarom vragen wij op voorhand aan onze opdrachtgever, iedereen te verwittigen. Zo kunnen personen die liever niet op beeld komen of op beeld mogen, de nodige afstand bewaren. Op openbare plaatsen echter heb je normaal gesproken het recht zonder gevolgen te filmen. Wat betreft privé domein is dit helemaal anders en kan men vervolgd worden indien men opnames zou gebruiken zonder toestemming van de personen die herkenbaar in beeld komen. Omdat dit echter een dissectiepunt kan opleveren wie herkenbaar is in beeld of niet, vragen wij vooraf telkens toestemming uit elementaire beleefdheid.

Hoe zijn jullie prijzen opgesteld?2021-12-04T18:06:49+01:00

Onze tarieven worden berekend op meerdere factoren, o.a.: verplaatsingen, het materiaal dat vereist is voor de opdracht, tijd die aan de opdracht besteed dient te worden (zowel op locatie, als nabewerking), etc.

Afgeleverde bestanden zijn van slechte kwaliteit?2022-01-21T16:51:03+01:00

Afhankelijk van je aanvraag en de daaraan gekoppelde dienst, krijg je bepaalde bestanden aangeleverd. Onderaan vermeld ik even welk bestand je het best gebruikt voor welke toepassing.

Instagram/Facebook: bestandsnaam.IG

Website: bestandsnaam.WEB

Prints: bestandsnaam.MATT of bestandsnaam.GLOSS

Let dus altijd op wanneer je een bepaald bestand upload of inzet voor prints!

Verder zijn wij niet aansprakelijk voor de kwaliteit van prints wanneer je deze zelf ergens besteld of afdrukken laat maken. Wanneer je garant wil staan voor professionele fotoprints of afdrukken, kan je vrijblijvend onze prijslijst voor deze opvragen.

Wil je toch liever zelf iets ondernemen met deze? Dan adviseer ik je eerst contact op te nemen met het bedrijf waar je de afdrukken zou bestellen .

Welke maximale video resolutie ondersteunen jullie?2021-12-04T18:14:39+01:00

In eigen beheer beschikken wij over camera’s die tot native 6K kunnen registreren.

Kan ik een aanvraag annuleren?2022-01-21T16:38:58+01:00

Dit kan zeker. Let op!… hiervoor kan wel een vergoeding gerekend worden (zie algemene voorwaarden).

Moet ik zelf, werknemers of klanten in beeld komen?2021-12-04T18:18:21+01:00

Omdat wij veel waarde hechten aan respect, en we bekend zijn met het feit dat niet iedereen graag voor de camera staat of om bepaalde redenen niet in beeld mag komen, vragen wij vooraf altijd de toestemming aan iedereen die (herkenbaar) in beeld komt.

Dit kan zijn door rechtstreekse communicatie ter plaatsen, maar zal meestal op voorrand gecommuniceerd worden door de opdrachtgever. Hij zal dan ook de verantwoordelijkheid dragen voor deze.

Werken modellen, acteurs of figuranten onder contract?2021-12-04T18:22:19+01:00

Deze samenwerking bestaat inderdaad uit een contract. Hierin staat het soort opdracht vermeld, welke activiteit de persoon zal uitoefenen, en dat hij/zij/x akkoord gaat met de vrijgave van de beelden.

Indien Storyteller Productions deze voorziet, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken en brengen wij dit voor u inorde.
Wanneer u zelf iemand aanbrengt valt dit geheel onder u verantwoordelijkheid.

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?2022-01-21T16:35:25+01:00

Je vindt onze diensten terug op onze homepage, of onder het menu AANBOD. Wanneer je een bepaalde dienst aanklikt kom je op de desbetreffende pagina, waar je gelijk kan zien of wij videografie, fotografie, of beiden aanbieden. Wanneer je twijfelt of niet gelijk vindt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Hoelang blijft mijn cadeaubon geldig?2022-03-12T15:31:40+01:00

De cadeaubon is geldig t.e.m. 1 jaar na aanvraag ervan. De vervaldatum staat steeds vermeld op de cadeaubon.

Kan ik mijn cadeaubon omruilen?2022-03-12T15:33:49+01:00

Dit kan helaas niet. De cadeaubonnen worden persoonlijk uitgeschreven, en kunnen dus niet teruggenomen worden.
Indien je om een bepaalde reden hier geen gebruik van wenst te maken, kan je deze aan iemand anders overhandigen. Bij aanvraag van een opdracht dient dit wel doorgegeven te worden. We zien er ook nauw op toe, dat een cadeaubon slecht 1x gebruikt kan worden.

Hoe vraag ik een cadeaubon aan?2022-03-12T15:37:53+01:00

Dit kan eenvoudig weg via bovenstaand aanvraagformulier, of via e-mail. We drukken er wel even op dit niet telefonisch aan te vragen, dit om eventuele misverstanden te vermijden.

Wanneer je deze hebt aangevraagd zoals bovenstaand omschreven, gaan we gelijk aan de slag!

We bezorgen je een factuur van deze voor overschrijving, en wanneer deze overschrijving is goedgekeurd, komt deze cadeaubon asap jouw (of voor wie hij bedoeld is) richting uit.

Wat kost een cadeaubon?2022-03-12T15:41:05+01:00

Het bedrag kan je kiezen bij aanvraag. startende vanaf 25 euro tot 150 euro. Indien je graag een groter bedrag uitgeeft kan dit natuurlijk ook. Dit kan je dan vermelding bij de opmerkingen in ons aanvraagformulier, of via e-mail. Let op, indien je dit via ons aanvraagformulier doet, selecteer dan gewoon een bedrag. Anders kan je deze helaas niet verzenden.

Wat kan je allemaal doen met een cadeaubon?2022-03-12T15:47:04+01:00

Een cadeaubon kan je gebruiken bij het aanvragen van een fotografie of videografie opdracht. En dit op ons gehele aanbod. Je vermeld bij aanvraag onder welke naam je cadeaubon staat, en welk bedrag op deze vermeld staat. Dit bedrag wordt (indien geldig) in vermindering gebracht op de offerte, en dus ook op het factuur van je aanvraag.

LET OP!:
– Cadeaubonnen zijn niet cumuleerbaar met elkaar (slechts 1/opdracht)!

– Cadeaubonnen zijn niet te gebruiken met andere lopende acties!

– Cadeaubonnen zijn niet te gebruiken na vervaldatum (steeds vermeld op cadeaubon)!

– Cadeaubonnen worden nooit terug, of uitbetaald!

– Resterende bedragen van cadeaubonnen worden niet gecompenseerd!

Hoe wordt de cadeaubon geleverd?2022-03-12T15:52:17+01:00

Indien je hebt gekozen om deze bij je thuis te laten leveren, en deze dus zelf te overhandigen. Wordt deze verzonden in een ruime (standaard) envelop. Hierin zit zoals je op de foto op onze website kunt zien een zwarte envelop met daarin de cadeaubon die je aanvraagde.

Koos je ervoor om de envelop rechtstreeks door ons naar de ontvanger te doen verzenden. Dan wordt deze zwarte envelop met cadeaubon rechtstreeks verzonden. Dit met verzegel sticker van Storyteller Productions.

Je krijgt steeds een melding via e-mail wanneer de cadeaubon verzonden is!

PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST

Website In Your Face

Voor professionele Make-Up toepassingen verwijzen wij u graag door naar Anse. Haar bedrijf “In Your Face” verzorgd alle soorten make-ups, en dit voor elk gelegenheid. Je kan haar contacteren door bovenstaande afbeelding aan te klikken. Wanneer u beroep doet op zowel de diensten van Storyteller Productions, als op die van In Your face, krijgt u nog een extra aanbieding.

Ga naar de bovenkant