Loading...
Contact2022-01-21T16:29:53+01:00

Wil je een aanvraag plaatsen of vrijblijvend informeren?

Zou je graag een fotoshoot inplannen, of een aanvraag plaatsen voor een videoproductie? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bedankt voor je berichtje! We zullen je een reactie bezorgen binnen de 48u. Alvast bedankt!
Er liep helaas iets mis. Gelieve het contactformulier nogmaals te verzenden, of ons te contacteren via mail: info@storytellerproductions.be Alvast Bedankt!
Volledige naam

* Verplicht veld

FAQ

Wat met privacy?2021-12-04T18:01:34+01:00

Iedereen is (in welke maten dan ook) gesteld op zijn privacy. Niemand komt graag onaangekondigd en onvoorbereid in beeld. Daarom vragen wij op voorhand aan onze opdrachtgever, iedereen te verwittigen. Zo kunnen personen die liever niet op beeld komen of op beeld mogen, de nodige afstand bewaren. Op openbare plaatsen echter heb je normaal gesproken het recht zonder gevolgen te filmen. Wat betreft privé domein is dit helemaal anders en kan men vervolgd worden indien men opnames zou gebruiken zonder toestemming van de personen die herkenbaar in beeld komen. Omdat dit echter een dissectiepunt kan opleveren wie herkenbaar is in beeld of niet, vragen wij vooraf telkens toestemming uit elementaire beleefdheid.

Hoe zijn jullie prijzen opgesteld?2021-12-04T18:06:49+01:00

Onze tarieven worden berekend op meerdere factoren, o.a.: verplaatsingen, het materiaal dat vereist is voor de opdracht, tijd die aan de opdracht besteed dient te worden (zowel op locatie, als nabewerking), etc.

Afgeleverde bestanden zijn van slechte kwaliteit?2022-01-21T16:51:03+01:00

Afhankelijk van je aanvraag en de daaraan gekoppelde dienst, krijg je bepaalde bestanden aangeleverd. Onderaan vermeld ik even welk bestand je het best gebruikt voor welke toepassing.

Instagram/Facebook: bestandsnaam.IG

Website: bestandsnaam.WEB

Prints: bestandsnaam.MATT of bestandsnaam.GLOSS

Let dus altijd op wanneer je een bepaald bestand upload of inzet voor prints!

Verder zijn wij niet aansprakelijk voor de kwaliteit van prints wanneer je deze zelf ergens besteld of afdrukken laat maken. Wanneer je garant wil staan voor professionele fotoprints of afdrukken, kan je vrijblijvend onze prijslijst voor deze opvragen.

Wil je toch liever zelf iets ondernemen met deze? Dan adviseer ik je eerst contact op te nemen met het bedrijf waar je de afdrukken zou bestellen .

Welke maximale video resolutie ondersteunen jullie?2021-12-04T18:14:39+01:00

In eigen beheer beschikken wij over camera’s die tot native 6K kunnen registreren.

Kan ik een aanvraag annuleren?2022-01-21T16:38:58+01:00

Dit kan zeker. Let op!… hiervoor kan wel een vergoeding gerekend worden (zie algemene voorwaarden).

Moet ik zelf, werknemers of klanten in beeld komen?2021-12-04T18:18:21+01:00

Omdat wij veel waarde hechten aan respect, en we bekend zijn met het feit dat niet iedereen graag voor de camera staat of om bepaalde redenen niet in beeld mag komen, vragen wij vooraf altijd de toestemming aan iedereen die (herkenbaar) in beeld komt.

Dit kan zijn door rechtstreekse communicatie ter plaatsen, maar zal meestal op voorrand gecommuniceerd worden door de opdrachtgever. Hij zal dan ook de verantwoordelijkheid dragen voor deze.

Werken modellen, acteurs of figuranten onder contract?2021-12-04T18:22:19+01:00

Deze samenwerking bestaat inderdaad uit een contract. Hierin staat het soort opdracht vermeld, welke activiteit de persoon zal uitoefenen, en dat hij/zij/x akkoord gaat met de vrijgave van de beelden.

Indien Storyteller Productions deze voorziet, hoeft u zich hierover geen zorgen te maken en brengen wij dit voor u inorde.
Wanneer u zelf iemand aanbrengt valt dit geheel onder u verantwoordelijkheid.

Waarvoor kan ik bij jullie terecht?2022-01-21T16:35:25+01:00

Je vindt onze diensten terug op onze homepage, of onder het menu AANBOD. Wanneer je een bepaalde dienst aanklikt kom je op de desbetreffende pagina, waar je gelijk kan zien of wij videografie, fotografie, of beiden aanbieden. Wanneer je twijfelt of niet gelijk vindt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

PROFESSIONAL MAKE-UP ARTIST

Website In Your Face

Voor professionele Make-Up toepassingen verwijzen wij u graag door naar Anse. Haar bedrijf “In Your Face” verzorgd alle soorten make-ups, en dit voor elk gelegenheid. Je kan haar contacteren door bovenstaande afbeelding aan te klikken. Wanneer u beroep doet op zowel de diensten van Storyteller Productions, als op die van In Your face, krijgt u nog een extra aanbieding.

Go to Top